dimecres, 26 de gener del 2011

T2. Act4. Fons-figura en moviment


 Aquest treball consta de dues parts. La primera és fer una imatge en una làmina sobre un tema: animals, objectes, personatges,... Però aquestes figures han d'estar completament unides les unes amb les altres pel seu contorn. Hem de procurar no deixar espais en blanc entre elles. Veieu exemples dels vostres companys.
La segona part del treball és fer una animació pintant uns o altres objectes amb el Gimp. Per això heu d'escanejar o fotografiar el dibuix. Si algú te realment problemes per aconseguir-ho podeu fer la segona part de l'exercici a partir d'uns dels treballs dels vostres companys.

Per penjar la nostra animació al bloc i no tenir problemes, hem de vigilar amb el tamany de la imatge. Obrim la imatge amb el Gimp: Anem a imatge> escalar la imatge> la deixarem a 350-450 píxels d'amplada i a 72 ppi de resolució. Així podrem penjarem la imatge a mida original; opció que hem de marcar al penjar la imatge.

En aquest videotutorial veurem com fer  l'animació de l'activitat.

Us enllaço un vídeo molt interessant de M.C.Escher, el mestre dels treballs de fons-figura i dels enganys òptics. L'enllaç és aquest:  ESCHER




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada